Aktuellt

Meditationscirkel

I mitten av januari 2019 startar vi upp vår mediationscirkel igen. 

Varmt välkomnen med din anmälan!

info@iriz.se

Läs mer

Terminstart i Personlig växande

I januari 2019 välkomnar vi en nya grupp till utbildningen Personligt växande med IRIZ Metoden!

Läs mer
Alla aktuella händelser »

 

Recensioner om IRIZ Akademin

 

Tina Tillqvist, Diplomerad Energiterapeut, Samtatalsterapeut och Helseende Vägledare på IRIZ Akademin

"IRIZ Akademin har vart en otroligt viktig plats för mig både när det kommer till mitt egna personliga växande och min utbildning  till terapeut. Yrkesutbildningarna och kunskapen som finns här hittar du ingen annanstans. Är evigt tacksam för att jag hittade hit". 

Caroline Albo, Diplomerad energiterapeut och under utbildning till att bli Samtalsterapuet inom IRIZ Metoden

"IRIZ Akademin har betytt och betyder otroligt mycket för mig och min egna personliga utveckling. Genom utbildning i Personligt växande kunde jag med hjälp av kunskap och vägledning genom samtasterapi lösa om de känslomässiga, mentala och fysiska blockeingar jag bar med mig och som i sin tur förhindrade mig från att leva fullt ut. Utan den kunskap, inspiration och vägledning jag har fått längst med vägen på IRIZ Akademin, både genom utbildningarna som erbjuds i kombination med samtalsterapi, hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack Anette, jag är dig evigt tacksam. Jag kan varmt rekommendera IRIZ Akademin till den som söker en djupare mening med sitt liv, öka förståelsen kring sig själv och sitt sanna Jag, och få tillgång till sin högsta potential som människa". 

Eveline Ottosson, Diplomerad Energiterapeut och samtalsterapeut på IRIZ Akademin

"Fantastiska utbildningar som hjälpt mig att se klart på mig själv, på andra, på livet. Kunskapen om människan och därmed om mig har hjälpt mig förändra mitt liv och realisera drömmar långt innan jag trodde det var möjligt. Min värld har blivit större! Det sammanfattande ordet: Tacksam."

Susanne Ericson, Diplomerad Energiterapeut och under utbildning till att bli Samtalsterapuet inom IRIZ Metoden

"Detta är en underbar ledarskapsutbildning där du får en förståelse för dig själv och andra på djupet. Rekommenderas varmt."


IRIZ Akademin • Stigbergstorget 1 • 414 63 Göteborg • Tel: 0766-31 45 59 • info@iriz.se
© IRIZ Akademin