Aktuellt

Medial Utvecklingshelg

Anmäl dig till vårens Mediala/Intuitiva kurshelg den 30-31 mars 2019!

 

Läs mer

Meditationscirkel

Prova på vår meditationscirkel varje onsdag kl 18.30-20.30!

Läs mer

Terminstart i Personlig växande

I augusti 2019 välkomnar vi en ny grupp till grundutbildningen i Personligt växande med IRIZ Metoden!

Läs mer
Alla aktuella händelser »

 

Diplomerad Energiterapeut

 

Yrkesutbildning på 2 år

IRIZ Akademins utbildning till diplomerad energiterapeut omfattar grundutbildningen i Personligt växande (3 terminer) samt ytterligare en termin, som omfattar mer praktika övningar, till att bli diplomerad energiterapeut.

Utbildningens syfte

Med hjälp av olika verktyg och uråldrig helande tekniker kan du utvecklig dina inre förmågor och möjligheten till att hjälpa andra att finna inre balans och harmoni.  

Utbildningens omfattning

Den schemalagda utbildningstiden uppgår under halvåret till ca 10 utbildningstillfällen. Utbildningen är både teoriteiskt och pratisk där eleven kommer utföra praktik under terminens gång. Eleven skall också genomföra minst 5 timmars individuell energiterapi och minst 5 timmars indivduell samtalsterapi hos en diplomerad energiterapeut/samtalsterapeut på IRIZ Akademin. (ingår ej i kursavgiften).

För att bli godkänd erfodras det att eleven fått godkänt på de skriftliga inlämningsuppgifterna som hör till utbildningen, varit 100% närvarande av den schemalagda tiden, genomfört minst 10 timmars individuell energiterapi/samtalsterapi samt blivit godkänd på sin praktik. 

Efter avslutad utbildning genomförs en evaluering och varefter det går bra att söka vidare till vår yrkesinriktade diplomutbildning till samtalsterapeut.


IRIZ Akademin • Stigbergstorget 1 • 414 63 Göteborg • Tel: 0766-31 45 59 • info@iriz.se
© IRIZ Akademin