"Expandera i ditt medvetande 
och väx upp."

Anette Emanuelsson 
Grundare av IRIZ Metoden
  

Aktuellt

Medial Utvecklingshelg

Anmäl dig till vårens Mediala/Intuitiva kurshelg den 30-31 mars 2019!

 

Läs mer

Meditationscirkel

Prova på vår meditationscirkel varje onsdag kl 18.30-20.30!

Läs mer

Terminstart i Personlig växande

I augusti 2019 välkomnar vi en ny grupp till grundutbildningen i Personligt växande med IRIZ Metoden!

Läs mer
Alla aktuella händelser »

 

Diplomerad Samtalsterapeut

 

Yrkesutbildning på 4 år

IRIZ Akademins utbildning till diplomerad samtalsterapeut vänder sig till dig som, utifrån en egen trygg plattform i IRIZ Metoden, vill arbeta som samtalsterapeut. För att läsa vidare till samtalsterapeut krävs det att du har läst i 2 år och erhållit ett diplom i energiterapi.  

Utbildningens syfte

Som samtalsterapeut kommer du att vägleda individer till att upptäcka och uttrycka sin unika potential. Därmed bidrar du till mänsklighetens och det kollektiva medvetandets växande.

Utbildningens omfattning

Utbildningen sträcker sig under 4 terminer (2 år) och den schemalagda utbildningstiden uppgår till ca 10 utbildningstillfällen per termin. Utbildningen är både teoriteiskt och pratisk där eleven kommer att utföra praktik under utbildningens fjärde år. Under sitt sista år skall eleven skriva en C-uppstas utifrån ett ämnesomfråde som berör områden inom IRIZ Metoden och den femte vågens psykologi. Eleven skall även genomföra minst 40 timmar individuell samtalsterapi under sina 4 terminer till diplomerad samtalsterapeut. (ingår ej i kursavgiften).  

För att bli godkänd erfodras det att eleven fått godkänt på de skriftliga inlämningsuppgifterna som hör till utbildningen, genomfört minst 40 timmars individuell samtalsterapi hos en diplomerad samtalsterapeut från IRIZ Akademin, varit 100% närvarande av den schemalagda tiden samt fått fått godkänt på sin C-uppsats och praktikperiod. 

 

 


IRIZ Akademin • Stigbergstorget 1 • 414 63 Göteborg • Tel: 0766-31 45 59 • info@iriz.se
© IRIZ Akademin